Menu 

zo 26/02 - 12.30 uur:

  • U Svatého Jana Nepomuckého
  • slaatje met spekjes en croutons
  • cordon bleu met lentegroentjes en puree
  • vanilleijs met frambozencoulis

zo 26/02 - 20.00 uur: Czechie

  • warm en koud buffet met desserts

ma 27/02 - 13.00 uur: U Medvidku

  • kippenbouillon met vlees en noedels
  • fazant-stijl kip met aardappelen, rijst en slaatje
  • peperkoek met slagroom

ma 27/02 - 19.30 uur:

  • Folklore Garden
  • smeerkaas met braad
  • traditionele Boheemse aardappelsoep
  • gebakken vis met koolsla, puree en gebakken aardappelen
  • appeltaart met koffie of thee

 

di 28/02 - 12.30 uur:

  • Hotel Terezin
  • buffet met kip, vis en bouletten; kaas, salami, groenten en fruit

di 28/02 -18.15 uur:

  • U medvidku
  • looksoep met korstjes
  • roast beef met spek in rozenbottelsaus met kroketten
  • appelstrudl met vanilleijs en slagroom

wo 01/03 - 12.00 uur:

  • Landgasthof Burkhard
  • ofwel: Schnitzel met frieten
  • ofwel: Tortellini funghi
  • ofwel: Spaghetti met tomatensaus
  • schijfje ijs
u-medvidku-01.jpg
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.