everest.jpg

25 jaar Aperitieftreffen

Het bestuur van uw oud-leerlingenvereniging heet u van harte welkom op het 25e jubileum van hun aperitieftreffen met de lezing 'Grenzen verleggen, Mount Everest e.a.' door Paul Hegge, gevolgd door een receptie en mogelijkheid tot het bijwonen van een reünielunch.

Radiopresentator Daan MASSET

Daan Masset is de bekende Truiense ochtendpresenator bij Radio 2 Limburg. Hij presenteert er elke weekdag het programma 'Start je dag' van 6u tot 8u.  Naar aanleiding van Wereld Radiodag op 13 februari gaf hij een interview aan weekkrant 'Deze 'Week over de magie van radio.  

Pieter Heeren.jpg

Best Nursing Award voor Pieter HEEREN

Oud-leerling Pieter Heeren (GrWi - 2006) heeft op 10 mei 2016 met zijn team de "Best Nursing Research Award" gewonnen tijdens het "Trefpunt Verpleegkunde" van de FOD Volksgezondheid. Hun URGENT-project betreft een innoverend, interdisciplinair zorgmodel voor ouderen op de spoedgevallendienst en wordt gerealiseerd door een samenwerking tussen UZ Leuven, KU Leuven, CM Leuven, Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant en Pyxima.

Het URGENT-team bestaat uit Nadja Himschoot, geriatrisch verpleegkundige; Els Devriendt en Pieter Heeren, projectcoördinatoren; Griet Leen en Laure Sallaerts, spoedverpleegkundigen olv prof. dr. Johan Flamaing, prof. dr. Koen Milisen en prof. dr. Marc Sabbe. Dr. Mieke Deschodt is betrokken als inhoudelijk expert.

Inge Vrancken

Inge Vrancken, VRT-journaliste en oud-leerling, kwam vandaag langs om te spreken over de problematiek in het Midden-Oosten met de leerlingen van het 6de jaar.

Na haar lezing kwam Mohammed Hoessein, een Afgaanse jongen, getuigen van zijn vlucht uit Afghanistan. Het was plots muisstil. Een schot in de roos!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.