Goede start!

Directie & personeel van KCST wensen iedereen een onvergetelijk schooljaar!

_DSC3742 (1280x848).jpg

Onze 5e-jaars trokken op tweedaagse naar de frontstreek. Hun uitstap startte in Vimy bij het Canadese monument en liet hen via een stadsspel kennismaken met Rijsel. Aan de Ieperse Menenpoort legden ze een krans neer voor de slachtoffers van WOI. Na een bezoek aan het "In Flanders Fields"-museum maakten ze een fietstocht door het zonovergoten frontlandschap.

egmontpaleis.jpg

Op 18 april brachten 11 leerlingen van de 3de graad een bezoek aan het Egmontpaleis. Minister Reynders hield er een uiteenzetting over Europa.

KnopInfobrochure.jpg
KnopInschrijvingen.jpg
KnopPedagogischproject.jpg
PR_codefever_2018.jpg

CODEFEVER vanaf 29 september! Info en inschrijvingen: klik door naar www.codefever.be

2S5A0925.jpg

PROCLAMATIE 2018

Feestelijk namen we afscheid van onze laatstejaars: tijdens een dankviering en een academische zitting werd de "millennium"-lichting van KCST officieel geproclameerd. We wensen hen allemaal een prachtige toekomst en veel succes bij het realiseren van hun toekomstdromen. Proficiat!

llnraad.png

De leerlingenraad van Campus Abdij vierde haar laatste vergadering met een ijsje. Bedankt voor jullie initiatieven en het harde werk! 

Onze laatstejaars bezochten tijdens de paasvakantie de eeuwige stad Rome met het Colosseum, het Forum Romanum, het Capitool, de Palatijn, het Vaticaan en zo veel meer. De volgende dag brachten ze een bezoek aan Pompei en Paestum. Op de voorlaatste dag genoten ze onder een stralende zon van een boottocht naar het eiland Capri. Ze sloten hun reis af in het drukke Napels.

studiebegeleiding.jpg

Vind je het moeilijk om aan je huiswerk of ICT-taak te beginnen? Zoek je met klasgenoten een plaats om je groepswerk te maken? We bieden je op school graag een rustige plek voor die taken onder leiding van een vakleraar.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.