Op het programma

 

Sport- en cultuurdriedaagse

  • maandag 7 mei, dinsdag 8 mei en woensdag 9 mei
P1050161.jpg

Lien Knaepen van 6 Grieks-Latijn werd laureate van de Plato wedstrijd. Samen met de twee andere geselecteerde leerlingen uit Vlaanderen heeft ze België vertegenwoordigd op de internationale wedstrijd Grieks in Viterbo (Italië) van 4 tot 7 april. Lien haalde hier een eervolle vermelding. Proficiat!

dactylo.jpg

De tweede reeks klavierlessen voor de leerlingen van het 6de leerjaar zit erop. Proficiat aan de jongens en meisjes voor hun inzet en doorzettingsvermogen gedurende 10 lessen. Dankjewel aan juf Katrien en juf Sofie voor hun enthousiasme en aan mevrouw Severy van Kabokkio voor de fijne samenwerking.

cd6.jpg

CoderDojo op zaterdag 24/2. Pogrammeren voor kids van de derde graad basisonderwijs en eerste graad secundair onderwijs. Above all, be cool!

 

Meer foto's vind je hier...

KnopInfobrochure.jpg
KnopInschrijvingen.jpg
egmontpaleis.jpg

Op 18 april brachten 11 leerlingen van de derde graad, op uitnodiging van minister Reynders, een bezoek aan het Egmontpaleis. De minister hield er een uiteenzetting over Europa.

Met een groep laatstejaars bezochten we tijdens de paasvakantie de eeuwige stad Rome. Het Colosseum, het Forum Romanum, het Capitool, de Palatijn, het Vaticaan, Trastevere en zo veel meer mooie plekken werden door onze enthousiaste leerlingen gedurende drie intense dagen bezocht. 

De volgende dag brachten we een bezoek aan Pompei. In Paestum bezochten we een mozzarella-boerderij en in de namiddag de Griekse tempels. Op de voorlaatste dag genoten we van een boottocht naar en rond het eiland Capri onder een stralende zon. We sloten onze reis af in het drukke Napels.

P3305669 (Medium).jpg

Op vrijdag 30 maart liep en wandelde KCST voor het goede doel. Onze sponsortocht en het vrij podium achteraf brachten ook dit jaar weer meer dan 10.000 Euro op. Klik hier voor meer foto's!

MVO.jpg

De leerlingen van 6 en 5 MAO en ACI namen deel aan MVO, Maatschappelijk verantwoord ondernemen, een bedrijfsspel van De Aanstokerij. De leerlingen werden verdeeld in groepen en namen beslissingen om hun cruisemaatschappij uit te baten als verantwoordelijke ondernemers. Klik hier voor foto's.

studiebegeleiding.jpg

Vind je het moeilijk om aan je huiswerk of ICT-taak te beginnen? Zoek je met klasgenoten een plaats om je groepswerk te maken? We bieden je op school graag een rustige plek voor die taken onder leiding van een vakleraar.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.