Op het programma

'Omgaan met pubers' (M. Wijmans)

  • maandag 5 februari  19u30
  • auditorium - campus Abdij

Infoavond 12-jarigen + workshops

  • dinsdag 6 maart 19u
  • polyvalente zaal - campus Plankstraat 

Opendeurdag

  • zondag 11 maart 14u tot 17u
  • campus Abdij + Plankstraat

MONUMENTENRUN @ KCST!

De deelnemers aan de Monumentenrun 2017 liepen dwars door KCST. Proficiat aan alle deelnemers die de regen trotseerden, met een speciale vermelding voor onze leerlingen en personeelsleden die zich van hun sportiefste kant lieten zien!

Griekse avond

 

Graag nodigen wij u uit op onze Griekse avond, een gezellig evenement voor jong en oud. De opbrengst van deze avond wordt besteed aan didactische middelen voor de leerlingen. Wij kijken er naar uit u daar te ontmoeten!

studiebegeleiding.jpg

Vind je het moeilijk om aan je huiswerk of ICT-taak te beginnen? Zoek je met klasgenoten een plaats om je groepswerk te maken? We bieden je op school graag een rustige plek voor die taken onder leiding van een vakleraar.

1es_vriendschapsdag_2017.jpg

Op de laatste vrijdag van september trokken alle leerlingen erop uit voor een breed gamma aan uitstappen en activiteiten. Op het menu: de mijn van Blegny, de prehistosite in Ramioul, Escape Rooms (KCST-style), teambuilding, de Hoge Venen, de brouwerijen van Wilderen en Kerkom, IMEC Leuven, de Tiense Suikerfabriek, Namen, de VRT, Maastricht, Coca Cola Wilrijk en het MAS in Antwerpen. 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.