OP HET PROGRAMMA:

- Maandag 9 oktober: Start van de week 'Leren leren'

- Maandag 16 oktober: 19.30 uur Lezing 'Mediawijsheid' in de Academiezaal (organisatie: Ouderraad)

- Woensdag 18 oktober: Minivoetbaltornooi & Danshappening

- Vrijdag 20 oktober: Dag van de Jeugdbeweging

- Dinsdag 24 oktober: RapportOudercontact (17 - 20 uur)

- Woensdag 25 oktober: Workshop 'Lol zonder alcohol' (1e-jaars)

- Vrijdag 27 oktober: Project drugspreventie 'Trip' (4e-jaars) & Uitstap Breendonk / bezinning (6e-jaars)

De week van 'LEREN LEREN'

Van 9 tot 13 oktober besteden we extra aandacht aan ‘leren leren’: onze studiecoaches geven tijdens de middagpauze een workshop ‘schema’s maken’ en in de les hoor je van je leraars wat de juiste studiemethode is voor hun vak. Naast de ‘studietip van de week’ die je op de weekkalender vindt, maakten leerlingen van 6 Communicatie en Media een filmpje met hun eigen tips & tricks!

studiebegeleiding.jpg

Vind je het soms moeilijk om aan je huiswerk of ICT-taak te beginnen? Zoek je met klasgenoten een plaats om je groepswerk te maken? We bieden je op school graag een rustig plekje om dat soort opdrachten te doen onder begeleiding van een vakleraar.  

FEESTELIJKE START

Op de 1e schooldag gingen we met de hele KCST-familie op de foto. We mochten in september ook onze 1000e leerling verwelkomen! We bedanken alle leerlingen en ouders voor het vertrouwen! (Foto: Jean Busselen)

banner.jpg

Kies je voor KCST? Goed idee!

Inschrijven kan in de Campus Plankstraat (nr. 11) of de Campus Abdij (Diesterstraat 1). Met vragen kan je terecht op het nummer 011 70 50 01.

In onze infobrochure vind je alles over onze studierichtingen. Wij bieden ook een uitgebreid zorgbeleid aan. 

MONUMENTENRUN @ KCST!

De deelnemers aan de Monumentenrun 2017 liepen dwars door KCST. Proficiat aan alle deelnemers die de regen trotseerden, met een speciale vermelding voor onze leerlingen en personeelsleden die zich van hun sportiefste kant lieten zien!

1es_vriendschapsdag_2017.jpg

Op de laatste vrijdag van september trokken alle leerlingen erop uit voor een breed gamma aan uitstappen en activiteiten. Op het menu: de mijn van Blegny, de prehistosite in Ramioul, Escape Rooms (KCST-style), teambuilding, de Hoge Venen, de brouwerijen van Wilderen en Kerkom, IMEC Leuven, de Tiense Suikerfabriek, Namen, de VRT, Maastricht, Coca Cola Wilrijk en het MAS in Antwerpen. 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.