OP HET PROGRAMMA

- Dinsdag 26 september: Scholenveldloop

- Donderdag 28 september: vergadering Ouderraad (20 uur)

- Vrijdag 29 september: Vriendschapsdag en uitstappen voor alle leerlingen

banner.jpg

Kies je voor KCST? Goed idee!

Inschrijven voor schooljaar 2017-2018 kan vanaf 16 augustus tussen 10u en 18u in de Plankstraat nr 11. Bij dringende vragen, kan je altijd terecht op het nummer 011 70 50 01.

In onze infobrochure vind je alvast de nodige uitleg over onze studierichtingen en lessenpakketen. Wij bieden ook een uitgebreid zorgbeleid aan voor leerling met leeruitdagingen. 

studiebegeleiding.jpg

Vind je het soms moeilijk om aan je huiswerk te beginnen? Zoek je met je klasgenoten een plaats om een groepswerk te maken? Heb je moeite om aan een ICT-taak te beginnen?

We bieden je op school graag een rustig plekje om dat soort opdrachten te doen onder begeleiding van een vakleraar. Ook je werk laten bijsturen is een optie. 

MONUMENTENRUN @ KCST!

De deelnemers aan de Monumentenrun 2017 liepen dwars door KCST: hieronder zie je een sfeerbeeld van de 10 km door onze sporthal. Proficiat aan alle deelnemers die de regen trotseerden, met een speciale vermelding voor onze leerlingen en personeelsleden die zich van hun sportiefste kant lieten zien!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.