Op het programma

 

Galabal zesdejaars

  • vrijdag 23 maart

KCST Sponsortocht

  • vrijdag 30 maart

Reis naar Rome + Zuid-Italië voor laatstejaars

  • maandag 2 april - zondag 8 april
viterbo.jpg

Lien Knaepen van 6 Grieks-Latijn werd laureate van de Plato wedstrijd. Samen met de twee andere geselecteerde leerlingen uit Vlaanderen zal ze België vertegenwoordigen op de internationale wedstrijd Grieks in Viterbo (Italië) van 4 tot 7 april. We wensen Lien heel veel succes!

logoInfobrochuren.jpg
MVO.jpg

De leerlingen van 6 en 5 MAO en ACI namen deel aan MVO, Maatschappelijk verantwoord ondernemen, een bedrijfsspel van De Aanstokerij. De leerlingen werden verdeeld in groepen en namen beslissingen om hun cruisemaatschappij uit te baten als verantwoordelijke ondernemers. Klik hier voor foto's.

cd6.jpg

CoderDojo op zaterdag 24/2. Pogrammeren voor kids van de derde graad basisonderwijs en eerste graad secundair onderwijs. Above all, be cool!

 

Meer foto's vind je hier...

studiebegeleiding.jpg

Vind je het moeilijk om aan je huiswerk of ICT-taak te beginnen? Zoek je met klasgenoten een plaats om je groepswerk te maken? We bieden je op school graag een rustige plek voor die taken onder leiding van een vakleraar.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.