KCST @ Levensloop

Ook deze editie is KCST weer van de partij op het Levensloop-evenement. Wil jij één van onze teams vervoegen? Download hier het inschrijvingsformulier.

Inschrijven in KCST? Goed idee!

Wil je graag al onze studiemogelijkheden bekijken en de lessentabellen naast elkaar vergelijken? Klik dan verder naar ons studieaanbod of download dan de infobrochure voor het schooljaar 2016-2017.

bomal.jpg

Een onvergetelijke ervaring

Tijden de Culturele Driedaagse trokken onze eerstejaars  richting Bomal (Durbuy). In deze prachtige omgeving zorgden spelmomenten, natuurwandelingen en een uitstap naar safaripark Le Monde Sauvage voor zoveel zuurstof bij leerlingen en leerkrachten dat ze er weer helemaal tegenaan kunnen!

Een nieuwe start!

De afgelopen dagen hebben we in KCST hard gewerkt om alles klaar te stomen voor het nieuwe schooljaar. En we hebben er zin in! Onze school bestaat immers 20 jaar: zowel leraars en administratieve krachten als onderhouds-, keuken- en internaatsmedewerkers zijn van plan er een feestjaar van te maken! We zijn er klaar voor!

Sportdag Halve Maan Diest

Sportief je grenzen verleggen door samen te werken, dat was het opzet van de sportdag voor onze derdejaars op het domein Halve Maan in Diest. Oriëntatieparcours, vlottentocht en de pamperpaal werden getest en bedwongen. Mission completed!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.