Kies je voor KCST? Goed idee! Wij begeleiden je graag, met zorg en aandacht voor elk individu, naar een mooie toekomst. Lees hier alle info over de inschrijvingen

Wil je graag al onze studiemogelijkheden bekijken en de lessentabellen naast elkaar vergelijken? Klik dan verder naar ons studieaanbod of download dan de infobrochure voor het schooljaar 2016-2017.

bomal.jpg

Een onvergetelijke ervaring

Tijden de Culturele Driedaagse trokken onze eerstejaars  richting Bomal (Durbuy). In deze prachtige omgeving zorgden spelmomenten, natuurwandelingen en een uitstap naar safaripark Le Monde Sauvage voor zoveel zuurstof bij leerlingen en leerkrachten dat ze er weer helemaal tegenaan kunnen!

Fijne vakantie!

Directie en personeel wensen graag alle leerlingen en hun ouders te danken voor het voorbije schooljaar: voor het vertrouwen in onze school; de leerrijke maar ook leuke momenten en onvergetelijke ervaringen. Nu is het tijd om te genieten! 

Sportdag Halve Maan Diest

Sportief je grenzen verleggen door samen te werken, dat was het opzet van de sportdag voor onze derdejaars op het domein Halve Maan in Diest. Oriëntatieparcours, vlottentocht en de pamperpaal werden getest en bedwongen. Mission completed!