Neem een blaadje en noteer!

  • 21 januari 2017: Damiaanactie eerste graad 
  • 26 januari 2017: X-mos laatstejaars
  • 27 januari 2017: Pedagogische studiedag
  • 11 februari 2017: Griekse avond
  • 17 februari 2017: Dikketruiendag
  • 11+ 12 maart '17: Opendeur KCST

Inschrijven in KCST? Goed idee!

Wil je graag al onze studiemogelijkheden bekijken en de lessentabellen naast elkaar vergelijken? Klik dan verder naar ons studieaanbod of download dan de infobrochure voor het schooljaar 2016-2017.

CODERDOJO: PROGRAMMEREN voor KIDS @ KCST

Op zaterdag 17 september startten 20 kinderen uit het 5de en 6de leerjaar en 7 jongeren uit de 1ste graad van het middelbaar onderwijs met hun eerste doe-het-zelfles in de gebouwen van KCST. Ze kozen uit drie activiteiten: werken met Scratch (een junior-programmeertaal), websites maken en een robot laten rijden.

Veldloop

Dinsdag 27 september namen onze sportievelingen ook dit jaar deel aan de scholenveldloop. Onder een stralend herfstzonnetje liepen ze in het Speelhof hun traditionele rondje. Proficiat aan alle sportieve deelnemers én trotse winnaars!

Buddyproject

Het Buddyproject brengt jongeren van KCST en kinderen van de lagere school samen in een uniek project. Voel jij er wel iets voor om een leerling uit het 1e of 2e leerjaar te helpen met huiswerk maken? Kom dan naar het infomoment op 6 oktober.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.