Kies je voor KCST? Goed idee!

Inschrijven voor schooljaar 2017-2018 kan elke dag tijdens de schooluren, liefst na afspraak op het centrale nummer 011 70 50 00.

 

In onze infobrochure vind je alvast de nodige uitleg over onze studierichtingen en lessenpakketen. 

opendeur_17.JPG
Gedichtendag_2017.jpg

Onze leerlingen vierden vandaag de gedichtendag én de 20e verjaardag van KCST met een unieke dichtballonnenwedstrijd. Onder het motto: “Poëzie brengt mensen dichter bij elkaar” stuurden ze hun zelfgeschreven poëtische boodschap aan een ballon de wereld in. 

 

Vijf leerlingen werden beloond met een KCST-hoodie omdat de vinder van hun ballon ons een mailtje stuurde: het gedicht van Caro Coune legde het langste parcours af en landde in het Duitse Sundern. Vier anderen ontvingen een reactie uit Nederland.

KCST bestaat 20 jaar! Uiteraard kunnen we dat enkel vieren in het bijzijn van onze oud-leerlingen KCST. We plannen een groots event met foodtrucks op de speelplaats van de derde graad op zaterdag 22 april 2017 (start 19u). Voor de inschrijvingsprijs van 6€ ontvang je alvast 4 drankbonnetjes. 

Op Dikketruiendag plaatsten onze leerlingen het milieu in de kijker: een aantal klassen kreeg voor het eerst les in een buitenklas. Biologieleraar Tom Stas liet de jongeren nadenken over de oorzaken en gevolgen van de klimaatverandering.

 

Om de dag én zichzelf ludiek aan te kleden, hielden de leerlingen van de 1e graad zich graag aan de dresscode die de gezondheids- en milieuraad had voorgesteld: het werd een verfrissende buitenleservaring voor een bonte bende onesies!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.